KPO


1. Tytuł projektu: Wprowadzenie do sprzedaży własnych wyrobów cukierniczych i piekarniczych
2. Zadania,działania, które będą zrealizowane w ramach projektu:
Przebudowa przestrzeni kuchennej, zakup  i instalacja pieca piekarniczego oraz wyposażenia dodatkowego do produkcji i przechowywania.
Uruchomienie produkcji pieczywa i oraz wyrobów cukierniczych.
Powiększenie toalet dla gości oraz ułatwienie do nich dostępu.
Wymiana oświetlenia w restauracji.
Szkolenia dla pracowników.
4. Grupy docelowe: goście restauracji
5. Cel projektu: Wprowadzenie do sprzedaży własnych wyrobów piekarniczych jak: bagietki, chleb, chałki, bułki do burgerów, spody bezowe.
6. Wartość projektu 238 564,50zł
7. Wysokość wkładu Funduszy Europejskich 152 123,03zł

#FunduszeUE  #FunduszeEuropejskie #NextGenerationEU